Grote schalen of plantenbakken tot Ø 44 cm 

Hoe leuk staat zo’n grote schaal op je keukentafel voor de gezellige klets onder het genot van een kop thee of koffie. Een mooie grote schaal op tafel draagt bij aan een gezellige sfeer door er fruit in te leggen of kleine rommeltjes, of leesvoer. Misschien zoek je zo’n grote fruitschaal, of een grote rommelschaal of juist een grote schaal voor pasta’s of salades. En houd je meer van strak, dan kun je de schaal alleen maar mooi laten zijn.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is grote-fruitschaal-celadon.jpg     pasta schaal 44cm platte schaal 44 cm

Plantenbakken maak ik dieper dan schalen want je wilt er tenslotte planten in zetten. De vorm bepaal je zelf; er zijn veel mogelijkheden.

Ik maak de grote schalen en plantenbakken op pootjes, met standring of op voet. Ook hier kun je weer aangeven wat je verkiest.

extra grote schaal op voetjes extra grote ronde schaal Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is grote-schaal-celadon-1024x587.jpg

ovale schaal op poten 44x35cm
schaal op poten ca 44x35cm

de tafel met verjongde rand op de foto is geleverd door QATRINA HOME CONCEPTS

 

Een grote schaal in je favoriete kleur ?

En tot maar liefst Ø 44cm in jouw favoriete kleur! Maak je interieur compleet met een mooie schaal in dezelfde kleurtint van je keuken of kamer. Een sieraad op je tafel en voor velerlei dingen te gebruiken.

De schalen worden handgevormd en zijn dus niet helemaal ‘fabrieksstrak’. De kleur van de glazuur bepaal je zelf. Laat me weten waar je naar op zoek bent en ik laat je wat voorbeelden zien. Uni geglazuurd of meerkleurig, of misschien met een rand in een derde kleur? Geen probleem, vraag naar de mogelijkheden. 

    grote plantenbak  plantenbak groot

Mijn handgevormde schalen zijn 100% uniek (en voorzien van mijn stempel)

Mijn handwerk is 100% uniek (en voorzien van mijn stempel). Al mijn schalen, beelden, vazen en plantenbakken zijn handgevormd en handgeglazuurd. Het is een heel proces voordat een werk in de oven staat voor de biscuitstook. Daarna wordt het werk geglazuurd en gaat het weer de oven in voor de glazuurstook. Handwerk is nooit ‘fabriekstrak’. Dit is gelijk de charme van een uniek product.

stempel

Meer weten? 

grote platte schaal 44 cm

Mail me op annawendrich@gmail.com of bel naar 06-49948102

Schalen tot 36 cm zijn verkrijgbaar in vierkant, ovaal en rond en in de kleur van je keuze.

Levertijd 2 tot 3 weken

Prijzen schalen <36cm

Uitvoeringen extra grote schalen – Ø44 cm :

  • de semi-platte ronde schaal, ca. 7 cm hoog (vanaf € 89,00)
  • de ronde schaal, ca. 8 cm hoog (vanaf € 97,00)
  • schaal ‘wave’, ca. 8 cm hoog (vanaf € 97,00)
  • diepere ronde schaal/plantenbak, ca. 12 cm hoog (vanaf € 156,00)

levertijd (indien niet voorradig): 4 tot 6 weken

 

Wil je weten hoe ik werk?


Klik hier

pasta schaal 44cm