Familiebeeldjes van keramiek of beeldjes van vriendengroepen.

Figuurtjes herkenbaar door typische kleuren, houding, kleding, haardracht/haarkleur of activiteiten.

Aan de hand van foto’s maak ik een keramieken beeldje van families of vrienden. De detaillering, de kleuren, de mimiek; alles is bespreekbaar en invulbaar. Beeldjes van broers en zus, van man en vrouw, van kinderen, kleinkinderen, dochters, etcetera. Hoe leuk is zo’n persoonlijk cadeau! Waar doe je grootouders meer plezier mee dan met een beeldje van hun kleinkinderen? Maar ook als herinnering aan een bijzondere dag zoals een huwelijk of een geboorte is een beeldje een waardevol cadeau.

Het beeld kan vrij staan of gemaakt zijn op bijvoorbeeld een massief houten blok. Dit kan ook een staander van klei zijn, of van natuursteen of glas. Het hangt ook af van de hoeveelheid figuurtjes die bij elkaar gegroepeerd dienen te worden. Ik vind het prima als je elders een mooie zuil koopt waarop je graag een beeld wilt laten maken.

Lijkt het je leuk een keramieken beeldje van families te laten maken? Vraag dan naar de mogelijkheden. Dit betreft de grootte van het beeld, de hoeveelheid figuurtjes/figuren, moet het zelfstandig staan of komt het op een blok. Hoe gedetailleerd wil je het beeld? en wil je het gekleurd of juist in uni. en dan heb ik nog goede foto’s nodig van de personen die gefigureerd gaan worden. Hiermee krijg ik een beeld over de haardracht, haarkleur, houding, postuur etc.

Ben je van plan een keramieken beeldje cadeau te geven voor een bepaalde dag? Houd dan rekening met ca. 4 weken levertijd.

Neem contact met me op voor meer informatie; ik help je graag!

Ben je geïnteresseerd en een keramieken beeldje van families of vrienden?