Beeldje van een persoon

geplaatst in: Uncategorized | 0

Het is mogelijk door mij een persoonlijk beeldje van een persoon te laten maken of een beeldje van een groep personen.

Ik kan dit zo gedetailleerd mogelijk maken als je wenst. Een beeldje van een persoon of een beeldje van een groepje van bijvoorbeeld 3 kinderen. Ook een minimaal gedetailleerd beeld van een familie is mogelijk. Een beeldje van een persoon is volledig handwerk en daarom kan ik de afwerking naar wens afstemmen. Bijgevoegd zijn foto’s van een (graf)beeld van een grote familie, een buste in zwarte klei vervaardigd, een beeld van een man en vrouw, een beeldje van 3 kinderen op een balletje en een beeldje van een persoon met bril. Op mijn website staan meer voorbeelden van mijn werk, kijk daarvoor op Keramieken beeldje van families of vriendengroepen (annawendrich.com)

Hoe gaat het in zijn werk om een beeldje van een persoon te maken?

Ik moet natuurlijk wel beeldmateriaal hebben om mee te kunnen werken. Als het gaat om een beeldje van een persoon, ontvang ik graag een filmpje en enkele foto’s gemaakt van diverse zijden. Ik maak eerst een voorlopig ontwerp in witte klei ter goedkeuring. De foto’s hiervan mail ik naar u zodat we in overleg een definitief beeld kunnen laten ontstaan dat gebakken gaat worden in een keramiekoven tot 1000’C. Dit is altijd spannend, want tijdens het bakproces kan er van alles misgaan. Wanneer het beeld de stook goed heeft doorstaan, kan ik het gaan glazuren. Ook weer in overleg met u worden hiervoor kleuren (of 1 kleur gekozen). Dan gaat het beeld opnieuw in de oven voor de glazuurstook en daarna is het klaar voor verzending/afhalen.

Hoe lang duurt het om een beeldje van een persoon te maken?

Ik kan een inschatting van de tijd maken op het moment dat de opdracht duidelijk is en ik de foto’s/filmpje heb gezien. Meestal lukt het wel een beeldje te vervaardigen tussen de 6 a 8 weken na opdracht. Wilt u het beeldje cadeau geven voor een bepaalde gelegenheid, houd u daar dan rekening mee.

Wat kost een beeldje van een persoon?

Dit varieert enorm afhankelijk van de opdracht. Ik moet eerst weten of het om 1 of meerdere personen gaat, hoe groot u het beeld wilt, of u het in kleur wilt hebben geglazuurd etc. Wilt u graag een prijsopgave, stuur dan een mail naar annawendrich@gmail.com waarin u uw wensen zoveel mogelijk samenvat.

Een beeldje van een persoon is volledig naar wens samen te stellen. Denk hierbij aan de afmetingen en de kleuren. Wilt u een buste, of wilt u een beeldje van een volledig persoon? De meeste mensen wensen een beeldje in kleur aan de hand van een foto die herinnert aan mooie tijden.

beeldje van een persoon

Beeldje van een persoon

Beeldje echtpaar
Beeldje echtpaar

Grafbeeld van een familie

Dit grafbeeld is gemaakt aan de hand van een foto met de samenstelling van de familie Het is gemaakt van keramiek en geglazuurd. Het hart op de voorgrond is hol en geschikt als urn.

Buste of borstbeeld

Ik maak ook bustes cq borstbeelden. Hiervoor gebruik ik het liefst grove, zwarte klei.

buste van persoon

Buste van persoon

Beeldje van kinderen

Het zijn meestal de kinderen die een beeldje van de eerste generatie cadeau willen doen aan de ouders. Of juist van de tweede generatie als cadeau voor oma en opa. Hoe dan ook, de beeldjes zijn het leukst als je een karaktertrek of hobby kunt toevoegen aan de persoontjes.

Grafbeeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *