Vaas voor een hortensia

geplaatst in: Uncategorized | 0

Zoek je een mooie vaas voor een hortensia ?

Een mooie vaas voor een hortensia in de kleur die je wenst

Ik maak ronde bolvazen tot 35cm doorsnede tussen de 2 en 4 weken. Het mega-formaat dat ik kan leveren is Ø 44 cm en heeft een levertijd van 4-6 weken. Zelfs zonder bloemen of planten erin, is een bolvaas een sieraad voor het interieur. Het is eigenlijk een klein kunstobject. Dit komt vooral door de prachtige glazuren en kleuren die ik gebruik en omdat alle vazen met de hand worden gemaakt zijn ze uniek.

bolvaas wit met gemeleerde kraag, binnenzijde zwart
bolvaas zwart/wit

Het model van de bolvaas

De mooie vaas voor een hortensia van 35cm rond is voor de gemiddelde woonkamer het beste formaat voor een grote vaas. De kleinste maat is Ø12 cm en daartussen zitten ook nog veel mogelijkheden. Wat het model betreft vraag ik je aan te geven of je het model diep gesneden of juist hoog opgetrokken verkiest. En hoe groot je de opening van de vaas wilt hebben (zodat er eventueel een vaas met bloemen of een kamerplant in past).

Uitgangspunt is dat het model rond is met een afgeplatte bodem. Als je wensen zijn ingevuld, ga ik aan de slag. Zodra ik het model klaar heb, ontvang je een foto voor goedkeuring. Als alles klopt, gaat de vaas de droogkamer in.

De glazuur

bolvaas lichtblauw gemeleerdGlazuur is niets anders dan vloeibaar glas.

Je hebt glazuur in vele varianten en kleuren. Je kunt je voorkeur aan mij doorgeven voor bepaalde kleuren zodat ik je voorbeelden kan toesturen (per mail) van door mij gebruikte glazuren. Mocht je daar prijs opstellen dan kan ik je staaltjes opsturen.

Zodra de bolvaas geglazuurd is, kan hij weer de oven in voor de glazuurstook. Na weer 24 uur kan de oven weer open en staat er een weer een prachtige bolvaas klaar!

Ben je op zoek naar een

Zoek je een vaas voor een hortensia ?

–> naar de bolvazen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *