Grote schaal van keramiek

geplaatst in: Uncategorized | 0

Zoekt u een grote schaal van keramiek?

ovale schaal op poten 44x35cm

Misschien in een bepaalde kleur? Ik maak ze graag voor u. Ook hier weer zijn er vele mogelijkheden:

 

  • schaal eenkleurig geglazuurd of binnen- en buitenzijde in een andere kleur?

  • schaal met gedecoreerde buitenkant zoals kleurige stippen

  • Schaal met bewerkte buitenkant (met ingedrukte afbeeldingen zoals bladeren of kant)

  • Schaal v.v. bijvoorbeeld kleine bloemetjes rondom of alleen op de rand

Zoekt u een extra grote schaal van keramiek?

Ik kan binnen 3 weken een schaal van keramiek leveren tot Ø 35cm, in de uitvoering die u wenst. 

Wilt u een extra grote schaal van keramiek? Voor ronde schalen van Ø42cm moet u rekening houden met 6 weken levertijd.

Prachtig op een grote tafel!

klik hier voor enkele voorbeelden

Grote schaal op tafel

Ik heb op bijna iedere tafel in huis een grote schaal staan. De ene vul ik met bloemen, in de andere worden rommeltjes (zoals mega grote dennenappels uit het bos) gelegd en zo wissel ik nogal eens. In het voorjaar zet ik er blauwe druifjes in, in het najaar met mini-kalanchoes of kamerviooltjes. En soms staan ze een tijdje mooi te zijn zonder iets er in.

 

 

Een schaal van keramiek is wel watervast, maar niet waterdicht

Wil je de schaal van keramiek vullen met planten of bloemen, bedenk dan dat keramiek wel watervast maar niet waterdicht is. Je kunt het beste een afwasteil of iets dergelijks op maat maken om als binnenbak te gebruiken. Ik snijd de rand dan af met een stanleymes op de gewenste hoogte van de buitenbak.  Je kunt ook een vuilniszak op maat knippen en daarmee de bodem afdekken met een opstaand randje. Dan kun je gewoon de potjes uit de winkel in de schaal zetten.

 

Schaal van keramiek op tafel

Zet de schaal van keramiek (en ander materiaal) nooit vlak op een houten tafel. Hout wil ademen en er zal een vlek ontstaan indien je schalen plat op tafel zet. Je kunt overal vilten dopjes kopen om onder het keramiek te plakken. Op deze manier beschadig je het oppervlak ook niet met je schaal van keramiek.

 

Tegenwoordig leven we steeds meer in de keuken en dan het liefst werkend of lezend aan een grote houten tafel. Meestal is er op die tafel ook nog wel een plek voor een grote schaal van keramiek. Maar waar vind je die? Ik kan schalen maken tot 44cm Ø. Het maakt je tafel echt compleet. Deze grote schaal van keramiek is multifunctioneel. Je kunt er bijvoorbeeld je krant of tijdschrift inleggen of je gebruikt de schaal als fruitschaal. En het mooiste is … je kunt zelf de kleur van je grote schaal van keramiek bepalen.

 

Een schaal van keramiek in jouw favoriete kleur

Ik heb een enorme keuze aan glazuren. Geef me door in welke tint je een schaal zou wensen en ik mail je wat kleurnuances om uit te kiezen. Voor een rustig interieur kun je de kleur kiezen in de tint die past bij je interieur. Het kan ook mooi zijn om juist een complementaire kleur te kiezen waardoor je van de schaal van keramiek een echte eyecatcher maakt. Wat past het beste bij jouw persoonlijkheid?

 

Extra grote schaal van keramiek tot 44cm Ø

Ik kan de schalen maken in vele formaten tot een maximum grootformaat schaal met een diameter van 44 cm. Deze is leverbaar in 2 uitvoeringen.

Uitvoering semi-platte extra grote schaal van keramiek Ø 43cm

Deze schaal is leverbaar als semi-platte schotel met en zonder standring met een totale hoogte van ca 6 (zonder standring) of 7cm. De schaal is niet geheel vlak. Zie de foto op mijn website.

 

Semi-platte extra grote schaal

Ø 43 cm x 7 cm hoog – Prijs met standring: € 115,00.

Ø 43 cm x 6 cm hoog – Prijs zonder standring: € 92,50

 

Uitvoering diepere extra grote schaal van keramiek Ø 44cm

Deze schaal is leverbaar als diepere schaal met en zonder standring met een totale hoogte van ca. 14cm (zonder standring) of 15cm. De schaal is geheel vlak.

Ø 44 cm x 15 cm hoog – Prijs met standring: € 155,00.

Ø 44 cm x 14 cm hoog – Prijs zonder standring: € 135,00

 

Vragen?

 

De beste manier om mij te bereiken is via mail: annawendrich@gmail.com. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-49948102 waar je eventueel de voicemail kunt inspreken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *