Fantasy figuren van keramiek

geplaatst in: Uncategorized | 0

Fantasy figuren van keramiek

Sprookjesfiguren, wie is er niet groot mee geworden? Iedereen heeft wel favoriet: voor de een is het de boze koningin of een sneeuwwit prinsesje, voor een ander is het een grote held als klein duimpje. Er zitten veel helden in sprookjes en in de meeste sprookjes zit een boodschap verborgen voor jonge kinderen.

Zo kun je een wolf beter niet in vertrouwen nemen 😏.sprookjesfiguren

Sprookjesfiguren nemen je even mee naar een andere wereld en laten je fantaseren. Mijn favoriete sprookjesfiguren waren de kabouters, de smurfen, de elfjes, en de Feeën. Vroeger vertelde ik mijn broertje verhaaltjes over een kabouterland met in de hoofdrol een kabouter genaamd Pim.

Nu fantaseer ik nog steeds. Over een land hier ver vandaan. Er wonen Elfies en die zijn altijd vrolijk en gelukkig. Ze vliegen mee op de rug van kevers en vlinders en zijn bevriend met alles wat leeft. Ze hebben het reuze gezellig met elkaar vertellen me ’s nachts over hun avonturen. Zo inspireren ze me tot het maken van beeldjes die je een lach ontlokken.

Word je een vriendin van de Elfies, dan hoop ik dat ik je met mijn beeldjes een beetje vrolijkheid en gezelligheid kan brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *