Charmante sprookjesfiguurtjes

geplaatst in: Uncategorized | 0

Ben je op zoek naar charmante sprookjesfiguuurtjes? Maak kennis met de avontuurlijke, grappige, lieve en charmante Elfies.

Elfies maken van alles mee en hebben de grootste lol met elkaar.

Sinds kort ben ik een vriendin van hun.

Ze nemen me in vertrouwen en vertellen me van alles over hun gekke en vrolijke avonturen. Ze leven in een sprookjesland met heel veel geurende bloemen en bomen met heldere kleuren. Sommige elfjes hebben vleugels en vliegen zelf van bloem tot bloem, andere elfjes die geen vleugels hebben, mogen mee vliegen op de rug van kevers en vlinders.

De vrouwtjes hebben bijna altijd een jurkje aan en de mannetjes een pakje. Daarbij hebben ze ook vaak nog een mutsje op hun hoofd. De kleur van hun kleren verandert net als de seizoenen. Dit heet camouflage en dat zie je ook bij bijvoorbeeld hagedissen. Nu weet je gelijk waarom je elfjes bijna nooit ziet.

Kerst Elfies

Maar er is een uitzondering: met kerst kleden de Elfies zich allemaal in een rood pakje of jurkje en zetten daarbij een rood mutsje op met een wit randje afgezet. Alle Elfies in sprookjesland zijn dan op kerst best. Ze vieren Kerstmis met alle dieren uit de sprookjesbos en ook met hun vrienden de kabouters. Je weet natuurlijk ook wel datheel veel elfies de helpers zijn van de kerstman. Als deze elfies klaar zijn met hun werk voor de kerstman komen zij ook naar sprookjesland. Dan is iedereen blij en gelukkig, zoals het met kerst moet zijn.

Ben je op zoek naar kerstelfjes? Ik heb al vele elfjes mogen boetseren, kijk op mijn site: www.Annawendrich.Com.

Mochten de kerstelfies die jij graag wilt hebben niet meer voorradig zijn dan zul je 2 a 3 weken moeten wachten. Denk daaraan als je de kerstelfies als cadeau wilt geven in december.

Word jij ook vriendin van de Elfies?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *