Cadeautip: geef keramiek

geplaatst in: Uncategorized | 0

Ben je op zoek naar cadeaus? In deze tijd is het zwaar nog iets origineels te vinden waar je een dierbare mee blij kunt maken. En dan krijg je ook nog die Corona toestand erbij.

Denk dan eens aan een cadeau van keramiek. Het kunnen nuttige cadeaus zijn die je als gebruiksvoorwerp kunt geven, maar het kunnen ook cadeaus zijn die gewoon leuk zijn om naar te kijken. Of die een lach uitlokken omdat ze er grappig of kleurig uitzien.

Schalen en (bol)vazen zijn altijd fijn om te krijgen. Maar een vaas of schaal van mij is uniek! Ze zijn handgevormd en voorzien van een handmerkstempel.

Als je op tijd bent, kan ik de vaas of schaal in een favoriete kleur maken. Denk wel aan de levertijd van 3 a 4 weken. Voor extra grote schalen is het zelfs 5 tot 6 weken.

Elfies kiekaboo

Ik maak van alles van keramiek. Kijk ook eens tussen de foto’s van de beelden. Of wat te denken van de charmante Elfies? Als cadeau denk ik dat je iedereen blij kunt maken met Elfies. Van jong tot oud herkent iedereen iets in deze zoete figuurtjes. Op verzoek maak ik graag Elfies die een link hebben naar het leven van de ontvanger. Bijvoorbeeld als iemand graag leest, kan ik een “boekenelfie” boetseren. Voor de gitaristen onder ons is er de muziekmakende Elfie. Spelende Elfies zijn er ook genoeg, net als kletsende en flirtende Elfies.

Zijn de Elfies toch niet iets voor jou, maar wil je wel een cadeau met een persoonlijk tintje? Laat me weten wat je zoekt en ik kijk wat ik kan doen.

Wees wel op tijd, want persoonlijke cadeaus zijn niet 1, 2, 3 klaar 🙂

Ik ben het beste bereikbaar via mijn mailadres: annawendrich@gmail.com of via telefoonnummer 06-49948102

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *