Bolvaas groot

geplaatst in: Uncategorized | 0
bolvaas groot in wit/zwart gemeleerd.
bolvaas wit/zwart

Ben je op zoek naar een bolvaas groot?

Bolvaas groot kan worden geleverd tot wel 36cm doorsnede en in vele kleuren en uitvoeringen. Mijn vazen zijn handgemaakt en daarmee uniek. Een bolvaas is ook zonder bloemen een sieraad op tafel!

Het model en de uitstraling van je bolvaas groot kun je zelf bepalen! Wil je er bijvoorbeeld een grote plant in zetten, dan moet de hals wat wijder zijn. Ook wat de kleur betreft heb je inspraak; ik kan de vaas glazuren in je favoriete kleur.

Bolvaas leverbaar in vele kleuren

Zoek je een echte eyecatcher in je kamer? Wat te denken van een prachtige en uniek geglazuurde bolvaas? Je kunt hem als vaas of als bloempot gebruiken als je er een plastic of glazen binnenpot/vaas inzet. En houd je meer van strak, dan kun je de vaas bol alleen maar mooi laten zijn. Door de prachtige glazuren is het een pronkstuk op tafel.

Bepaal je eigen favoriete kleur voor de bolvaas! Maak je interieur compleet met een mooie vaas in dezelfde kleurtint van je keuken of kamer. Een sieraad op je tafel!

Ook in diverse vormen en afmetingen

Ik maak de vazen in zeer diverse afwerkingen en kleuren maar tot maximaal 35cm doorsnede. Zoek je een speciale vorm of maat? Vraag naar de mogelijkheden, ik help je graag. De vazen zijn leverbaar met of zonder pootjes, standring of voet.

100 % Handwerk

Mijn handwerk is 100% uniek (en voorzien van mijn stempel). Al mijn schalen, beelden, vazen en plantenbakken zijn handgevormd en handgeglazuurd. Het is een heel proces voordat een werk in de oven staat voor de biscuitstook. Daarna wordt het werk geglazuurd en gaat het weer de oven in. Handwerk is nooit ‘fabrieksstrak’. Dit is gelijk de charme van een uniek product.

De glazuur van de bolvaas

Glazuur is een dun, glasachtig laagje dat wordt aangebracht op gebakken materialen waardoor het keramiek niet meer poreus is en je het ook goed als serviesgoed kunt gebruiken. Denk er aan dat geglazuurd keramiek wel watervast is maar niet waterdicht. Als je een vaas van keramiek op een houten tafel zet met water erin, zul je na verloop van tijd een vochtplek in het hout krijgen. Om dat te voorkomen is het verstandig er een plastic of glazen binnenpot of vaas in te zetten.

De kleur van de glazuur.

Scharlakenrood, pauwblauw, zeegroen; je vindt de juiste kleur glazuur bij mij. Wil je de vaas in 1 kleur geglazuurd of meerkleurig, of misschien met een rand in een derde kleur? Je favoriete kleur is vrijwel nooit een probleem, vraag naar de mogelijkheden. Ik werk met een enorm kleurengamma aan glazuren, zelfs met goudglazuur. Mocht een foto/afbeelding niet duidelijk genoeg zijn, dan kan ik je een staaltje sturen van de kleur waar je naar op zoek bent. Of kom gezellig langs als je in de buurt van Enschede woont.

De structuur van de glazuur

En dan is glazuur ook nog eens verkrijgbaar in vele soorten en uitstralingen. Een vaas in 1 kleur geglazuurd, heeft een rustige uitstraling maar wil je een levendige uitstraling, dan kun je kiezen voor een pottenbakkersglazuur of een kristalglazuur. Pottenbakkersglazuren laten verschillende kleurnuances zien, zo hebben de kristalglazuren een patroon van gemêleerde kleuren.

Wil je meer weten over een bolvaas keramiek ?

Je kunt me mailen op annawendrich@gmail.com of bellen op 06-49948102. 

Klik voor mijn contactgegevens:

contactgegevens

  • model naar wens
  • verkrijgbaar in je favoriete kleur
  • levertijd 2 tot 3 weken
  • prijs Ø 36 cm vanaf: € 87,50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *