Bolvaas 35 cm

geplaatst in: Uncategorized | 0
bolvaas groot in wit/zwart gemeleerd.
bolvaas wit/zwart

Een bolvaas 35 cm in je favoriete kleur?

Iedere bolvaas 35 cm is een unicum

Zelfs zonder bloemen of planten erin, is de bolvaas een sieraad voor het interieur. Dit komt vooral door de prachtige glazuren en kleuren die ik gebruik. De bolvaas heeft een ideale afmeting voor binnenshuis.

Het model

De bolvaas 35 cm is de grootste die ik aanbied. De kleinste maat is Ø12 cm en daartussen zitten ook nog veel mogelijkheden.

Wat het model betreft vraag ik je aan te geven of je het model diep gesneden of juist hoog opgetrokken verkiest. En hoe groot je de opening van de vaas wilt hebben (zodat er eventueel een vaas met bloemen of een kamerplant in past. Uitgangspunt is dat het model rond is met een afgeplatte bodem. Als je wensen zijn ingevuld, ga ik aan de slag. Zodra ik het model klaar heb, ontvang je een foto voor goedkeuring. Als alles klopt, gaat de vaas de droogkamer in.

De biscuitstook

grote bolvaas biscuit gestooktAls de bolvaas 100% droog is, gaat hij de oven in voor de biscuitstook en wordt tot over de 1000’Celsius gebakken. Ca. 24 uur later kan ik de oven weer openen om te kijken of hij de stook goed heeft doorstaan. Is dat het geval, dan kunnen we hem gaan glazuren.

De glazuur

bolvaas lichtblauw gemeleerdGlazuur is niets anders dan vloeibaar glas. Je hebt glazuur in vele varianten en kleuren. Je kunt je voorkeur aan mij doorgeven voor bepaalde kleuren zodat ik je voorbeelden van door mij gebruikte glazuren kan toesturen. In eerste instantie via foto’s, mocht je daar prijs opstellen dan kan ik je staaltjes opsturen. Zodra de bolvaas geglazuurd is, kan hij weer de oven in voor de glazuurstook.

Na weer ca. 24 uur kan de oven open en staat er een weer een prachtige bolvaas klaar!

Ben je op zoek naar een bolvaas 35 cm?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *